2008. december 28., vasárnap

Karácsony

Ez volt az első - és egyben úgy néz ki, hogy az egyetlen - olyan karácsony, amit kettesben töltöttünk el. A két és fél még kettőnek számít (bár Pöttöm azért nem nagyon hagyta, hogy egy pillanatra is elfelejkezzünk a jelenlétéről)!
Amúgy sikerült a lehető legkellemesebb és legkevésbé aktív karácsonyt produkálnunk. Aludtunk, játszottunk keveset, pihentünk, néztünk tv-t és körülbelül ennyi. Ránk is fért már a pihenés. Főleg rám, ugye, aki köztudottan rendkívül sok mindent csináltam az elmúlt időszakban.
Viszont még 23-án voltunk dokinál, aki azt állapította meg, hogy Pöttöm most már érett magzatnak számít, azaz nyugisan megszülethet, ha akar. Jelenleg azonban még leginkább engem akar rugdosni...
Szóval, a karácsonynak vége, viszont Apa szerencsére január 5-ig nem dolgozik, így még pihenhetünk egy teljes hetet. Bár, ezalatt még egyszer el kell menni dokihoz, de ez már így lesz még néhány hétig. Már nem is olyan sok idő, és a kis legény itt fog üvölteni a lakásban, hogy ne csak az anyját, de az apját se hagyja aludni. És úgy tűnik, mégis türelmes lesz és a születési dátuma 2009-cel fog kezdődni. :)

Nincsenek megjegyzések: