2010. június 4., péntek

100 napos program

Ez is elérkezett hát. Elméletileg még 100 napom van a szülésig és addig még rengeteg a teendő. ezért is készítettem két listát arról, mit kell elvégezni a szülésig, illetve utána és hogy milyen pénzbeli támogatásokat kell igényelni (mivel egy részüknek határideje van). A teendőlista valószínűleg még fog bővülni.
Mindenesetre most nagyon szerencsések vagyunk, hiszen a legtöbb babakellék a rendelkezésünkre áll Ferikének hála, így csak 1-1 apróságot kell beszerezni, de sok dolog van, amit újra elő kell venni, kimosni, fertőtleníteni, kiválogatni. Ráadásul most még arra is figyelnem kell, hogy lehetőleg a fiúknak minél egyszerűbb dolguk legyen itthon - mivel Jozsónak még sosem kellett több napig egyedül vigyáznia Ferikére.
Persze már sok dologban sokkal rutinosabb vagyok, mint amikor Ferikét vártam, de azért itt is vannak új kihívások. Főleg a tesókérdés foglalkoztat, illetve, hogy Ferike hogy fogja viselni a megosztott figyelmet - ez a legnagyobb kihívás. Emellett pedig csak reménykedhetek, hogy Vica baba sem lesz rosszabb alvó vagy hasfájósabb, mint Ferike volt, mert ha mégis, akkor nagyon fárasztó néhány hónapom lesz, mire beleszokok az új helyzetbe. Na, majd meglátjuk. :)

Nincsenek megjegyzések: