2008. október 18., szombat

100 napos program - egy biztos pont

Megvan az első, biztos pont amit feltétlenül bele akartam venni a 100 napba. Eddig is tervbe volt véve, csk nem tudtam az időpontot, de most már biztos, hogy november 9-én baba-expo lesz Debrecenben. Ez valami olyasmi, ahová feltétlenül el akarok menni. És így ezzel kapcsolatban van még egy biztosnak tűnő dolog. A hosszú hétvégén össze kell ülnöm a családdal átgondolni, mi hiányzik még a babakelengyéhez, hátha valamit olcsón meg tudok venni.
Ami már tuti nem kell, az a babakocsi, fürdető (csodakád), mózeskosár, gyerekágy (ezt kapjuk Adriéktól karácsonyra). Meg van némi mennyiségű gyerekruha, meg egyéb textiláru, amit otthon már kiválogattunk anyával, csak most számba kell venni, hogy mik vannak és mi kell még. És valahonnan meg kell tudnom, hogyan számozzák a gyerekruhákat, mert igazából erről fogalmam sincs.
És lám, ismét hajnalban blogolok. :) Talán egyszer majd eljön megint az az idő, amikor végig tudom aludni az éjszakát. Addig is, legalább egy lépéssel közelebb kerültem megint a reggelhez.
Anyáék amúgy is jönnek nyolcra, és mától végre elmondhatom, hogy van kocsink. :) És még egy váci kirándulás is belefér...

Nincsenek megjegyzések: